Access Bars - Todoron

Access bars behandeling bij TodoronEr is een nieuwe behandeling aan het assortiment van Todoron toegevoegd wat mooi in lijn ligt met alle vernieuwingen. De behandeling is een combinatie van de bekende huidbehandeling op maat én de nieuwe access bars behandeling.

Wat is een access bars?

Access Bars is een energetische behandeling van het lichaamsproces wanneer je meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

Access bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die energiebanen vormen

Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars) in verschillende combinaties zachtjes aan te raken, ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Het brengt rust, heft blokkades op, laat je energie weer volop stromen, geeft je nieuwe inzichten en nog meer. . . 
Access bars werkt al na 1 behandeling. Voor het beste resultaat is het echter aan te raden om de behandeling nog 2-3 keer te herhalen binnen een tijd van 2 maanden.

Ervaar de volledige ontspanning van je lichaam & geest én een mooie verzorgde huid

  • Behandeling op maat & acces bars 90 min 105,-
  • Vervolgbehandeling access bars 45 min 60,-

De behandeling is online te boeken.

 

Maak 24/7 online jouw afspraak bij Todoron