Huidtypes - Todoron

Acne behandeling bij TodoronIk heb een erkende opleiding tot acne-specialiste gevolgd. Hierdoor is het mogelijk om de behandelingen vergoed te krijgen via de zorgverzekeraar.

Behandeling

Een acne behandeling bestaat altijd uit het reinigen van de huid en hierna wordt een peeling aangebracht om de dode huidcellen te verwijderen en de celdeling te stimuleren. Hierna worden alle onzuiverheden (mee-eters / puisten en ontstekingen) verwijderd. Als er nog tijd is, dan wordt de behandeling afgesloten met een passend masker.

Als er littekens zijn ontstaan door de acne, dan worden deze ook behandeld tijdens een acne behandeling.

Acne behandeling - 60 min. - € 85,-

Een effectieve aanpak van acne bestaat uit meerdere behandelingen en het dagelijks gebruik van de juiste producten. Ook geef ik je advies over de invloed van voeding en je levensstijl op acne.

Acne in het kort

Acne is een (chronische) ontsteking of verstopping van de talgklieren in de huid. Dit wordt beïnvloed door verschillende factoren. Acne kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door hormoonschommelingen, psychologische stress, bepaalde ingrediënten in cosmetica of bepaalde voedingsmiddelen. Ik ga samen met jou kijken wat bij jou de oorzaak is van jouw acne probleem.

Heb je een acne probleem? Dan ben je bij mij in goede handen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies hoe ik je kan helpen en help ik je graag naar een gezondere huid!

 

Maak 24/7 online jouw afspraak bij Todoron