Huidtypes - Todoron

CouperoseHeb jij zichtbare rode vaatjes op je huid of gaan ze misschien ook wel gepaard met ontstekingen en zou je dit graag anders willen zien? Met een effectieve behandeling van Todoron en de juiste huidverzorging voor thuis, kun jij jouw huidconditie verbeteren!

Tijdens de Organic Touch Treatment wordt er precies gekeken welke handelingen en producten jouw huid nodig heeft om de couperose te verminderen.

 

 

Couperose in het kort:

Couperose ziet eruit als een vurige, rode waas met soms duidelijk zichtbare bloedvaatjes en rode vlekjes. Zijn er ook ontstekingen? Dan spreken we vaak over rosacea.

De oorzaak van couperose

Couperose ontstaat door een te slechte bloedcirculatie van de huid. Dit geeft verzwakking van het bindweefsel waaruit de bloedvaatjes zijn opgebouwd. Hierdoor worden de wanden van de bloedvaatjes heel dun en gaan ze door de huid heen schijnen.

Factoren die couperose beïnvloeden
• Je huidverzorgingsritueel
• Je voedingspatroon
• Stoffen zoals nicotine, alcohol en medicijnen kunnen couperose verergeren
• Hormonale factoren zoals zwangerschap, menopauze en pilgebruik
• Erfelijke factoren, echter betekent dit niet dat je er niets aan kunt veranderen
• Blootstelling aan zon, wind en buitenlucht zonder voldoende bescherming
• Stress

Behandeling

Een effectieve aanpak van couperose / rosacea bestaat uit behandelingen op maat en het dagelijks gebruik van de juiste huidproducten en eventuele supplementen. Om er achter te komen wat de oorzaak is van jouw huidconditie zal ik een analyse van de huid maken en vragen aan je stellen. Op basis hiervan wordt een vrijblijvend huidplan opgesteld.

Producten

De producten van Todoron zijn anders. Waarom? Omdat ze, in tegenstelling tot alle cosmetische producten, geen minerale oliën, geen synthetische parfumstoffen, geen parabenen en geen kleurstoffen bevatten. De producten bevatten wel een hoge concentratie natuurlijke werkzame stoffen die daadwerkelijk iets kunnen doen. Hierdoor is op een natuurlijke manier een beter resultaat haalbaar, ook bij de behandeling van couperose. Voor de verzorging van de huid zijn speciale producten samengesteld die het vermogen hebben om dóór alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste huidlagen daar waar couperose ontstaat. De werking is intensief verzorgend en verbeterend.

 

Maak 24/7 online jouw afspraak bij Todoron