Huidtypes - Todoron

HuidverouderingHeb jij fijne lijntjes, rimpels, een slapper wordende huid? Merk je dat je huid zichtbaar ouder begint te worden en zou je hier graag iets aan willen doen? Met de anti-age behandelingen van Todoron kunnen we zichtbaar de tekenen van het ouder worden verminderen en het verouderingsproces vertragen.

Tijdens een anti-age behandeling met bindweefselmassage wordt er precies gekeken welke handelingen en massage technieken jouw huid nodig heeft om je huidconditie structureel te verbeteren.

Anti-age behandeling met bindweefselmassage 60 min. €80,-
Top anti-age behandeling met bindweefselmassage 90 min. €110,-

De keuze voor een van de bovenstaande behandelingen hangt af van jouw agenda en budget. Hoe langer een behandeling, des te meer handelingen ik kan verrichten en des te beter het resultaat zal zijn.

Wil jij graag geholpen worden bij de aanpak van jouw huid(probleem)? Neem dan vrijblijvend contact op met Dorien.

 

Huidveroudering in het kort:

Met het stijgen van de leeftijd, vertraagt de stofwisseling en de celdeling. Dit proces begint al vanaf je 25e levensjaar. Hoe het verouderingsproces verloopt varieert van persoon tot persoon. Maar het is te beïnvloeden!

Factoren die huidveroudering beïnvloeden
• Levensstijl zoals stress, zongedrag, roken en alcohol gebruik
• Voeding
• Erfelijke aanleg
• Huidverzorgingsritueel
• Slaap
• Beweging
• Hormonale factoren

Behandeling

Een effectieve aanpak tegen huidveroudering bestaat uit anti-age behandelingen met bindweefselmassage’s en het dagelijks gebruik van de juiste huidproducten. Met een collageen supplement geef jij je huid ook van binnenuit de juiste bouwstoffen om van binnenuit te kunnen verbeteren en verstevigen!

Producten

De producten van Todoron zijn anders. Waarom? Omdat ze, in tegenstelling tot alle cosmetische producten, geen minerale oliën, geen synthetische parfumstoffen, geen parabenen en geen kleurstoffen bevatten. De producten bevatten wel een hoge concentratie natuurlijke werkzame stoffen, o.a. etherische oliën, die daadwerkelijk iets kunnen doen. Hierdoor is op een natuurlijke manier een beter resultaat haalbaar. Voor de verzorging van de huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste huidlagen daar waar huidveroudering o.a. ontstaat.

 

Maak 24/7 online jouw afspraak bij Todoron