Huidtypes - Todoron

Droge huid

Merk je dat je huid snel reageert op prikkels, trekkerig aanvoelt, schilferig is of een grauwe kleur heeft? Alhoewel bovenstaande symptomen natuurlijk niet altijd samen hoeven te gaan, behandel ik ze wel allemaal in de Organic Touch Treatment.

In een Organic Touch Treatment kijk ik waar jouw huid behoefte aan heeft en daar pas ik de handelingen en de producten precies op aan.

 

 

Droge, vochtarme, gevoelige, eczeem huid in het kort:

Een droge, gevoelige en schrale huid wordt veroorzaakt door een gebrek aan vocht en/of vet en te weinig beschikbare voedingsstoffen. De huidbarrière staat te ver open waardoor de huid te snel vocht verliest. Hierdoor wordt de huid automatisch ook gevoeliger.

Factoren die je huidconditie beïnvloeden

• Levensstijl zoals stress, zongedrag, roken en alcohol gebruik
• Voeding
• Erfelijke aanleg
• Huidverzorgingsritueel
• Slaap
• Beweging
• Hormonale factoren

Behandeling

Een effectieve aanpak bestaat uit behandelingen op maat en het dagelijks gebruik van de juiste huidproducten en eventuele supplementen. Ook heeft jouw levensstijl invloed op je huidconditie.

Producten

De producten van Todoron zijn anders. Waarom? Omdat ze, in tegenstelling tot alle cosmetische producten, geen minerale oliën, geen synthetische parfumstoffen, geen parabenen en geen kleurstoffen bevatten. De producten bevatten wel een hoge concentratie natuurlijke werkzame stoffen die daadwerkelijk iets kunnen doen. Hierdoor is op een natuurlijke manier een beter resultaat haalbaar. Voor de verzorging van de huid zijn speciale producten samengesteld die het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste huidlagen, daar waar huidproblemen onder andere ontstaan.

 

Maak 24/7 online jouw afspraak bij Todoron