Littekenbehandeling - Todoron

Heb je een litteken? Ben je net geopereerd of word je binnenkort geopereerd? Het 1e jaar is de verzorging van je wond / litteken cruciaal voor het eindresultaat van het litteken. Door het litteken goed te verzorgen, kun je ervoor zorgen dat het litteken zo mooi mogelijk geneest.

Bij Todoron kun je een speciale littekenbehandeling kuur ondergaan. Je litteken wordt behandeld door middel van aromabrasie (peeling), speciale massagetechnieken en verzorging. Thuis zet je de behandeling voort met een speciale littekenolie van S.P.A. aromatherapie. De Synergie Soins Cicatrisation littekenolie van S.P.A. De oliën stimuleren het gezonde weefsel rondom een wond om zo lang mogelijk bloedvaatjes en zenuwimpulsen te blijven aanmaken en geven, waardoor er uiteindelijk een veel kleiner litteken overblijft.

Omdat de producten van S.P.A. aromatherapie 100% natuurlijk zijn, doordringen in alle huidlagen en geen minerale oliën bevatten kunnen we veel dieper in de huidlagen werken. Hierdoor krijg je veel sneller en mooier resultaat bij de aanpak van littekenweefsel. 

De frequentie en de prijs van de behandeling hangt af van de grootte van het litteken en de “versheid” van het litteken. In de online agenda kun je een littekenbehandeling boeken.

 

LittekenbehandelingLittekenbehandeling

 

Maak 24/7 online jouw afspraak bij Todoron