Organic Touch Treatment - Todoron

Access bars behandeling bij TodoronDe Organic Touch Treatment is de nieuwste en de beste behandeling van Todoron, dé natuurlijke huidspecialiste.  Deze intensieve behandeling heeft in 2020 zelfs de Beauty Award gewonnen in de categorie "Beste salonbehandeling"!

De Organic touch Treatment is een behandeling waarbij alle handelingen in een behandeling worden gecombineerd met diepe en ontspannende massage grepen die het spier,- en bindweefsel los maken. De kracht van traag en diep . . . Verhardingen, blokkades en verklevingen worden opgespoord en opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie beter kan vervullen. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen.

Werking & resultaat 

De huid wordt aangezet tot herstel, wordt steviger en soepeler, de huidstructuur en de teint verbeterd. Het aangezicht ‘opent’ zich en het gezicht krijgt weer een gezonde en ontspannen uitstraling. Door de diepte van de massagegrepen kom je in een diepe ontspanning terecht.

Ik neem je mee in deze fantastische behandeling. . . 

Je gaat liggen in mijn stoel, het licht wordt gedimd en de muziek pas ik intuïtief aan op jou. We bespreken je wensen en dan zeg ik: Geniet ervan. . . Je hoeft niks te zeggen, niks te doen, alleen maar te liggen en te ontvangen. Met alle liefde geef ik het beste aan jou. Alle handelingen en producten stem ik intuïtief af op je huid en je “mood”. De reiniging, peeling, treatment, masker en ga zo maar door. Je krijgt precies wat je nodig hebt.

In deze behandeling raken we in een bubbel. Hoe meer jij je overgeeft, hoe dieper de behandeling doorwerkt. En je hoeft je niet te verontschuldigen als je een geluidje maakt, je maag knort of snurkt. Alles is ok. Je gaat op reis, op huidreis want al je zintuigen worden geprikkeld door de sensatie, structuren en geuren van de organische producten van Eminence Organic Skincare. Ook ga je op reis in je onderbewustzijn, dit is wat er gebeurt: diepe ontspanning, heerlijk wegdromen, genieten, je gedachten dwalen af en ze gaan misschien wel even uit. Na een heerlijke massage waarin ik blokkades en verklevingen in je huid opspoor en losmaak mag je langzaam weer ontwaken en staat er een glaasje water voor je klaar.

Huidverbetering gecombineerd met diepe en magische ontspanning. Wanneer gun jij jezelf deze behandeling?

Ervaar de volledige ontspanning van je lichaam & geest én een mooie, verzorgde en stralende huid

  • Organic Touch Treatment 90 min 125,-
  • Organic Touch Treatment 75 min 110,-
  • Organic Touch Treatment 60 min 95,-

 

 

Maak 24/7 online jouw afspraak bij Todoron