user_mobilelogo

Maak 24/7 online uw afspraak bij Todoron:Maak een afspraak

​​Acne behandeling bij TodoronTodoron heeft een erkende opleiding tot acne-specialiste gevolgd. Hierdoor kan Dorien je beter adviseren en helpen om je acne te verminderen of om er zelfs helemaal vanaf te komen. Tevens is het mogelijk om de behandelingen vergoedt te krijgen via de zorgverzekeraar. 

Acne behandeling - 60 min. - € 75,-
Reiniging van de huid - verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de opperhuid d.m.v. een granenpeeling - onzuiverheden verwijderen - zuiverend & herstellend masker - dagverzorging

Acne behandeling - 80 min. - € 95,-
Reiniging van de huid - verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de opperhuid d.m.v. een granenpeeling - onzuiverheden verwijderen - kort zuiverend masker - intensief verzorgend & herstellend vruchtenmasker - afvoerende lymfedrainage - dagverzorging Acne in het kort:

Acne is een (chronische) ontsteking of verstopping van de talgklieren in de huid. Dit wordt beïnvloed door verschillende factoren. Acne kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door hormoonschommelingen, psychologische stress, bepaalde ingrediënten in cosmetica, of bepaalde voedingsmiddelen.


Behandeling

Een effectieve aanpak van acne bestaat uit meerdere behandelingen en het dagelijks gebruik van de juiste producten. Om te weten wat bij jouw de oorzaak is van je acne, zal ik een analyse van de huid maken en vragen aan je stellen. Op basis hiervan wordt een plan opgesteld. Centraal in dit plan staan de behandelingen en de thuisverzorging van de huid. Ook krijgen voeding, hygiëne en psychische factoren aandacht.

Als de acne tot rust is gekomen, kunnen de plaatsen van de voormalige ontstekingen een rode of paarse verkleuring geven of soms zelfs littekens. De totale behandeling van acne is daarom niet alleen gericht op het verdwijnen van de ontstekingen, maar ook op het voorkomen van de vervelende gevolgen. De totale huidconditie blijft altijd voorop staan.


Producten

De producten en behandelingen van Todoron zijn anders. Waarom? Omdat ze, in tegenstelling tot alle cosmetische producten, geen minerale oliën, geen synthetische parfumstoffen, geen parabenen en geen kleurstoffen bevatten. De producten bevatten wel een hoge concentratie natuurlijke werkzame stoffen, o.a. etherische oliën, die daadwerkelijk iets kunnen doen. Hierdoor is op een natuurlijke manier een beter resultaat haalbaar. Ook bij de behandeling van acne. Voor de verzorging van de huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste huidlagen waar acne ontstaat. De werking is intensief verzorgend en verbeterend. 

Supplementen zijn ook een vast onderdeel bij de aanpak van acne. Van binnenuit zorgt een supplement ervoor dat de afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd waardoor je acne van binnenuit wordt aangepakt voor een sneller en duurzamer resultaat. 

Wil jij graag geholpen worden bij de aanpak van jouw huidprobleem? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met Dorien.

 
 

 

Afspraak maken

Maak je afspraak gemakkelijk online!

Maak afspraak

Logo Todoron

Aangesloten bij

Logo van Anbos, brancheorganisatie schoonheidsverzorging

Contact gegevens

De Meulencamp 26
5768 HE Meijel
Whatsapp: 06-14143005
E-mail:
www.todoronshop.nl

Volg Todoron op Instagram

Openingstijden

Maandag 09.00 - 15.00 uur
Dinsdag 09.00 - 16:00 uur
Woensdag 09.00 - 15.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur

Kan ik je helpen?

U kunt het hier bekijken. privacybeleid