user_mobilelogo

Maak 24/7 online uw afspraak bij Todoron:Maak een afspraak

​​Acne behandeling bij TodoronIk heb een erkende opleiding tot acne-specialist gevolgd. Hierdoor kan ik je beter adviseren en helpen om je acne te verminderen of om er zelfs helemaal vanaf te komen. Tevens is het mogelijk om de behandelingen vergoedt te krijgen via de ziektekostenverzekering.

Acne behandeling - 60 min. - € 65,00
Reiniging van de huid - verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de opperhuid d.m.v. een granenpeeling - onzuiverheden verwijderen - zuiverend & herstellend masker - dagverzorging

Acne behandeling - 80 min. - € 82,50
Reiniging van de huid - verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de opperhuid d.m.v. een granenpeeling - onzuiverheden verwijderen - kort zuiverend masker - intensief verzorgend & herstellend vruchtenmasker - afvoerende lymfedrainage - dagverzorging 

 

De producten van Société Provençale d’Aromatherapie zijn anders. Waarom? Omdat ze, integenstelling tot alle cosmetische producten, geen minerale oliën, geen synthetische parfumstoffen, geen parabenen en geen kleurstoffen bevatten. De producten bevatten wel een hoge concentratie natuurlijke werkzame stoffen, o.a. etherische oliën, die daadwerkelijk iets kunnen doen. Hierdoor is op een natuurlijke manier een beter resultaat haalbaar. Ook bij de behandeling van acne. Acne begint meestal tussen het tiende en vijftiende levensjaar en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die deze klachten hebben. Ook zijn er mensen die nooit last van acne hebben gehad en hier opeens op volwassen leeftijd mee worden geconfronteerd.


Oorzaken

Acne is een (chronische) ontsteking van de talgklieren in de huid. Dit wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal krijg je acne op plaatsen waar dit systeem in overvloed aanwezig is, zoals het gezicht, de hals en nek, de borst en de rug. Het ontstaan van acne is verschillend. Acne kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een toegenomen talgproductie, bacteriën, hormoonschommelingen, psychologische stress, bepaalde ingrediënten in cosmetica of druk op de huid. (Bijvoorbeeld rand van een helm, overhemd) en bepaalde voedingsmiddelen kunnen acne verergeren of in stand houden. 


Behandeling

Een effectieve aanpak van acne bestaat uit meerdere behandelingen en het dagelijks gebruik van de juiste producten. Om te weten wat bij jouw de oorzaak is van acne, zal ik een analyse van de huid maken en vragen aan je stellen. Op basis hiervan wordt een verzorgingsplan opgesteld. Centraal in dit plan staan de behandelingen en de thuisverzorging van de huid. Ook krijgen voeding, hygiëne en psychische factoren aandacht.

 

Producten

Voor de verzorging van uw huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste huidlagen waar acne ontstaat. De werking is intensief verzorgend en verbeterend. Alle producten zijn volledig natuurlijk. Ze worden specifiek voor uw huid gemengd en gecombineerd. 
Supplementen zijn ook een vast onderdeel bij de aanpak van acne. Van binnenuit zorgt een supplement ervoor dat je minder gevoelig wordt voor onstekingen waardoor je veel sneller van je acne af bent!

 

Als de acne tot rust is gekomen, vertonen de plaatsen van de voormalige ontstekingen vaak een rode of paarse verkleuring. Soms zijn er littekens ontstaan. Deze worden vaak als cosmetisch storend ervaren. De totale behandeling van acne is daarom niet alleen gericht op het verdwijnen van de ontstekingen, maar ook op het voorkomen van vervelende gevolgen. De totale huidconditie blijft altijd voorop staan.

Maak gerust een afspraak voor een acne behandeling.

 

Afspraak maken

Maak uw afspraak gemakkelijk online!

Maak afspraak

Aangesloten bij

Logo van Anbos, brancheorganisatie schoonheidsverzorgingPeelgeluk logo

Contact gegevens

De Meulencamp 26
5768 HE Meijel
What’s app: 06-14143005
E-mail:

 

Volg Todoron op Instagram

Openingstijden

Maandag 08.30 - 14.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18:00 uur
Woensdag 08.30 - 14.00 uur
Donderdag 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag 08.30 - 14.00 uur

Kan ik u helpen?

U kunt het hier bekijken. privacybeleid