user_mobilelogo

CouperoseCouperose komt voor in het gezicht, de hals en het decolleté. Couperose ziet eruit als een vurige rode waas met soms duidelijk zichtbare bloedvaatjes en rode vlekjes.

 

Oorzaken

Couperose ontstaat door een slechte doorbloeding van de huid. Dit geeft verzwakking van het bindweefsel waaruit de bloedvaatjes zijn opgebouwd. Factoren die dit beïnvloeden zijn:

  • de huid blootstellen aan zon, wind en buitenlucht zonder voldoende bescherming
  • nicotine, alcohol en medicijnen, prikkelende voedingsstoffen (zoals koffie, sterke kruiden)
  • hormonale factoren zoals zwangerschap, menopauze en pilgebruik
  • te agressieve of verkeerde huidverzorging en/of behandelingen
  • erfelijke factoren

 

Behandeling

Voor een doeltreffende behandeling van couperose is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Daarom zal ik met jou een vragenlijst doornemen. Hierna wordt er een  (kuur)plan opgesteld dat bestaat uit (intensieve) behandelingen en verzorgende producten. Deze worden specifiek voor uw huid gemengd en gecombineerd. Om de bereikte resultaten te behouden zijn na verloop van tijd minder frequent behandelingen nodig.

 

Producten

Voor de verzorging van de huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook tot de diepste lagen waar couperose ontstaat. De werking is intensief verzorgend en verbeterend. Alle producten zijn volledig natuurlijk, zonder minerale oliën, parfumstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of alcohol. Ze worden specifiek voor jouw huid gemengd en gecombineerd. Je bereikt een optimaal resultaat door de uitwendige behandeling en verzorging van je huid te combineren met voedingssupplementen om zo ook je huid van binnenuit te ondersteunen.  Onmisbaar bij de aanpak van couperse en rosacea.

 

Mogelijkheden

De basisverzorging bestaat uit: Reinigingsmelk, Lotion Fruitée, Crème Action Profonde Couperose en Crème Hydrafluide Couperose. Eventueel aangevuld met zachte ooggel. Kuurproducten zijn: Synergie Végétal Couperose (kuurcrème) en Reconstituans Biologiques Couperose (kuurolie).Bovendien is er een kalmerend masker dat je  thuis kunt gebruiken. Deze geeft nog meer effect na het gebruik van een zachte scrubgel. Bij het wisselen van de seizoenen heeft je huid veel baat bij het gebruik van een serum. Dit zijn hooggeconcentreerde producten met een specifieke werking die je tijdelijk gebruikt. 

Juist door de combinatie van uiterlijke en inwendige verzorging werk je aan de oorzaak van couperose. Je krijgt gegarandeerd een verbetering van de totale huidconditie!

 

Lichaamsverzorging

Couperose in het gezicht is een weergave van de conditie van de bloedsomloop. En de bloedsomloop gaat door het hele lichaam. Daarom is het van belang om ook de lichaamshuid te verzorgen met producten die het hele systeem ondersteunen. Dit geldt voor iedereen, maar vooral voor mensen die veel staan of een zittend beroep hebben. Speciaal voor de benen is er een frisse gel of een olie die het zware en vermoeide gevoel tegen gaat. 

Maak gerust een afspraak voor een effectieve behandeling op maat.

 

Afspraak maken

Maak uw afspraak gemakkelijk online!

Maak afspraak

Aangesloten bij

Logo van Anbos, brancheorganisatie schoonheidsverzorgingPeelgeluk logo

Contact gegevens

De Meulencamp 26
5768 HE Meijel
What’s app: 06-14143005
E-mail:

 

Volg Todoron op Instagram

Openingstijden

Maandag 08.30 - 14.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18:00 uur
Woensdag 08.30 - 14.00 uur
Donderdag 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag 08.30 - 14.00 uur

Kan ik u helpen?

U kunt het hier bekijken. privacybeleid