user_mobilelogo

HuidverouderingIedereen wil oud worden. Maar de uiterlijke kenmerken van veroudering zijn minder populair. Hoe het verouderingsproces verloopt varieert van persoon tot persoon. Maar het is te beïnvloeden! Vroeg beginnen met goede huidverzorging scheelt een stuk. ‘Morgen begint vandaag’ gaat dus letterlijk op.

Oorzaken

Met het stijgen van de leeftijd, vertraagt de stofwisseling. En dit begint al na het 25e levensjaar. Wat beïnvloedt dit proces?

  • Levensstijl. Zoals zongedrag, roken, eetgewoonten, alcohol gebruik, omgaan met spanningen
  • Erfelijke aanleg


Behandeling

Voor een resultaatgerichte aanpak van (beginnende) rimpeltjes is het belangrijk om alle invloeden die een rol spelen met jou te bespreken. Daarom zal ik je bepaalde vragen stellen. Daarna stel ik een (kuur)plan op. Hierbij wordt de huid niet alleen uitwendig verzorgd, maar ook oorzaken die van binnenuit komen, worden niet vergeten. Omdat veroudering zich niet beperkt tot het gezicht, krijgt ook de lichaamshuid aandacht. Met S.P.A.-aromatherapie wordt onderscheid gemaakt in de anti-rimpel behandelingen naar het doel dat we na willen streven. Zoals: bestrijden van de rimpels, oppervlakkige verstrakking van de huid (bijvoorbeeld voor een feest) of een zeer intensieve behandeling vanuit de diepere huidlagen. Met name deze laatste behandeling zal geadviseerd worden in combinatie met de anti-age behandelingen en Aromabrasie.

 

Producten

Voor de verzorging van uw huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste lagen waar huidveroudering ontstaat. De werking is intensief verzorgend en verbeterend. Alle producten zijn volledig natuurlijk, zonder minerale oliën,  parfumstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of alcohol. Ze worden specifiek voor jouw huid gemengd en gecombineerd. Je bereikt een optimaal resultaat door de uitwendige behandeling en verzorging van uw huid te combineren met voedingssupplementen om zo ook de huid van binnenuit te verzorgen en voeden.

Juist door de combinatie van uiterlijke en inwendige verzorging, krijgt je gegarandeerd een verbetering van de totale huidconditie. 

Maak gerust een afspraak voor een effectieve behandeling op maat of een anti-age behandeling 

 

Afspraak maken

Maak uw afspraak gemakkelijk online!

Maak afspraak

Aangesloten bij

Logo van Anbos, brancheorganisatie schoonheidsverzorgingPeelgeluk logo

Contact gegevens

De Meulencamp 26
5768 HE Meijel
What’s app: 06-14143005
E-mail:

 

Volg Todoron op Instagram

Openingstijden

Maandag 08.30 - 14.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18:00 uur
Woensdag 08.30 - 14.00 uur
Donderdag 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag 08.30 - 14.00 uur

Kan ik u helpen?

U kunt het hier bekijken. privacybeleid