user_mobilelogo

Maak 24/7 online uw afspraak bij Todoron:Maak een afspraak

Heb je  een litteken? Ben je  net geopereerd of wordt je binnenkort geopereerd? Het 1e jaar is verzorging van je wond / litteken cruciaal voor het eindresultaat van het litteken. Door het litteken goed te verzorgen kun je  ervoor zorgen dat het litteken zo mooi mogelijk geneest.

 

Bij Todoron kun je een speciale littekenbehandeling kuur ondergaan. In de praktijk wordt je litteken behandeld door middel van aromabrasie, speciale massagetechnieken en verzorging. Thuis zet je de behandeling voort met een speciale littekenolie van S.P.A. aromatherapie. De Synergie Soins Cicatrisation littekenolie van S.P.A. De oliën stimuleren het gezonde weefsel om een wond, om zo lang mogelijk bloedvaatjes en zenuwimpulsen te blijven aanmaken en geven. Waardoor er uiteindelijk een veel kleiner litteken overblijft.

Omdat de producten van S.P.A. aromatherapie 100% natuurlijk zijn, doordringen in alle huidlagen en geen minerale oliën bevatten kunnen we veel dieper in de huidlagen werken. En zullen we beter resultaat boeken.

 

De frequentie en de prijs van de behandeling hangt af van de grootte van het litteken en de “versheid” van het litteken. In een proefbehandeling kan ik je een indicatie geven van de prijs.

 

Littekenbehandeling

 

Afspraak maken

Maak uw afspraak gemakkelijk online!

Maak afspraak

Aangesloten bij

Logo van Anbos, brancheorganisatie schoonheidsverzorgingPeelgeluk logo

Contact gegevens

De Meulencamp 26
5768 HE Meijel
What’s app: 06-14143005
E-mail:

 

Volg Todoron op Instagram

Openingstijden

Maandag 08.30 - 14.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18:00 uur
Woensdag 08.30 - 14.00 uur
Donderdag 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag 08.30 - 14.00 uur

Kan ik u helpen?

U kunt het hier bekijken. privacybeleid