user_mobilelogo

Droge huid

De huid is een kostbaar bezit. Een gezond voedingspatroon, voldoende slaap, lichaamsbeweging en een goede huidverzorging zijn belangrijk voor het behoud van een gave huid. Er kunnen echter problemen ontstaan.

 

Oorzaken

Een droge en schrale huid wordt veroorzaakt door een gebrek aan vocht en/of vet. De huid barrière staat te ver open waardoor de huid te snel vocht verliest. Hierdoor wordt de huid ook gevoeliger. Wisselende weersomstandigheden, maar ook airconditioning zijn oorzaken van een huid die strak aanvoelt en zelfs gaat schilferen. Bepaalde ingrediënten in cosmetica (zoals minerale oliën), wasmiddelen, of contact met alcohol kunnen de huid irriteren, waardoor deze rood of vlekkerig wordt en uitdroogt.

Het is van groot belang om de oorzaak van een huidprobleem te achterhalen. Naast bovenstaande externe factoren, kijk ik welke rol inwendige factoren een rol spelen. Zoals het voedingspatroon,  levensstijl, de bloedsomloop en hormonale balans.

 

Behandeling

Heb je te maken met een geïrriteerde huid, dan zal deze eerst gekalmeerd moeten worden. Daarvoor worden zeer zachte producten gebruikt die de huid wel voeding geven en helpen om in balans te komen. Natuurlijk bevatten deze producten geen allergenen of irriterende werkstoffen.

 

Producten

Voor de hydraterende behandeling zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. De etherische oliën dringen door tot alle huidlagen, waardoor  zij het probleem grondig kunnen aanpakken. De werking is intensief verzorgend en verbeterend. Alle producten zijn volledig natuurlijk, zonder chemische toevoegingen of minerale oliën. Ze bevatten geen parfumstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of alcohol. Ze worden specifiek voor jouw huid gemengd en gecombineerd.

Je bereikt een optimaal resultaat door de uitwendige behandeling en de verzorging van je huid te combineren met supplementen om de huid ook van binnenuit van voldoende voedingsstoffen te voorzien.  

 

Mogelijkheden

Vaak is niet alleen de gezichtshuid droog, maar geeft de lichaamshuid ook een trekkerig gevoel. Société Provençale d’Aromatherapie heeft een uitgebreid assortiment lichaamsverzorging.  Ik geef je graag advies wat voor jouw huid het beste is.

Maak gerust een afspraak voor een effectieve behandeling op maat.

Afspraak maken

Maak uw afspraak gemakkelijk online!

Maak afspraak

Aangesloten bij

Logo van Anbos, brancheorganisatie schoonheidsverzorgingPeelgeluk logo

Contact gegevens

De Meulencamp 26
5768 HE Meijel
What’s app: 06-14143005
E-mail:

 

Volg Todoron op Instagram

Openingstijden

Maandag 08.30 - 14.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18:00 uur
Woensdag 08.30 - 14.00 uur
Donderdag 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag 08.30 - 14.00 uur

Kan ik u helpen?

U kunt het hier bekijken. privacybeleid