user_mobilelogo

Droge huid

Merk je dat je huid snel reageert op prikkels, trekkerig aanvoelt, schilferig is, een grauwe kleur heeft? Alhoewel bovenstaande symptomen natuurlijk niet altijd samen hoeven te gaan, behandel ik ze wel allemaal in een “behandeling op maat”.

In een behandeling op maat kijk ik waar jouw huid behoefte aan heeft en daar pas ik de handelingen en de producten precies op af.

Behandeling op maat 40 min. €45,-
Behandeling op maat 60 min. €65,-
Behandeling op maat 80 min. €80,-

De keuze voor een van de bovenstaande behandelingen hangt af van jouw agenda en budget. Hoe langer een behandeling, des te meer handelingen ik kan verrichten en des te beter het resultaat zal zijn.

Wil jij graag geholpen worden bij de aanpak van jouw huidprobleem? Neem dan vrijblijvend contact op met Dorien.

 

 

 

Droge, vochtarme, gevoelige, eczeem huid in het kort:

Een droge, gevoelige en schrale huid wordt veroorzaakt door een gebrek aan vocht en/of vet en te weinig beschikbare voedingsstoffen. De huidbarrière staat te ver open waardoor de huid te snel vocht verliest. Hierdoor wordt de huid automatisch ook gevoeliger.


Factoren die je huidconditie beïnvloeden

• Levensstijl zoals stress, zongedrag, roken en alcohol gebruik
• Voeding
• Erfelijke aanleg
• Huidverzorgingsritueel
• Slaap
• Beweging
• Hormonale factoren

Behandeling

Een effectieve aanpak bestaat uit behandelingen op maat en het dagelijks gebruik van de juiste huidproducten en eventuele supplementen. Ook heeft jouw levensstijl invloed op je huidconditie.


Producten

De producten van Todoron zijn anders. Waarom? Omdat ze, in tegenstelling tot alle cosmetische producten, geen minerale oliën, geen synthetische parfumstoffen, geen parabenen en geen kleurstoffen bevatten. De producten bevatten wel een hoge concentratie natuurlijke werkzame stoffen, o.a. etherische oliën, die daadwerkelijk iets kunnen doen. Hierdoor is op een natuurlijke manier een beter resultaat haalbaar. Voor de verzorging van de huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste huidlagen daar waar huidproblemen onder andere ontstaan. 

 

 

 

Afspraak maken

Maak je afspraak gemakkelijk online!

Maak afspraak

Logo Todoron

Aangesloten bij

Logo van Anbos, brancheorganisatie schoonheidsverzorging

Contact gegevens

De Meulencamp 26
5768 HE Meijel
Whatsapp: 06-14143005
E-mail:
www.todoronshop.nl

Volg Todoron op Instagram

Openingstijden

Maandag 09.00 - 15.00 uur
Dinsdag 09.00 - 16:00 uur
Woensdag 09.00 - 15.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur

Kan ik je helpen?

U kunt het hier bekijken. privacybeleid