user_mobilelogo

Heb je een litteken? Ben je net geopereerd of wordt je binnenkort geopereerd? Het 1e jaar is de verzorging van je wond / litteken cruciaal voor het eindresultaat van het litteken. Door het litteken goed te verzorgen kun je ervoor zorgen dat het litteken zo mooi mogelijk geneest.

Bij Todoron kun je een speciale littekenbehandeling kuur ondergaan. Je litteken wordt behandeld door middel van aromabrasie (peeling), speciale massagetechnieken en verzorging. Thuis zet je de behandeling voort met een speciale littekenolie van S.P.A. aromatherapie. De Synergie Soins Cicatrisation littekenolie van S.P.A. De oliën stimuleren het gezonde weefsel om een wond, om zo lang mogelijk bloedvaatjes en zenuwimpulsen te blijven aanmaken en geven. Waardoor er uiteindelijk een veel kleiner litteken overblijft.

Omdat de producten van S.P.A. aromatherapie 100% natuurlijk zijn, doordringen in alle huidlagen en geen minerale oliën bevatten kunnen we veel dieper in de huidlagen werken. Hierdoor krijg je veel sneller en mooier resultaat bij de aanpak van littekenweefsel. 

De frequentie en de prijs van de behandeling hangt af van de grootte van het litteken en de “versheid” van het litteken. In de online agenda kun je een littekenbehandeling boeken.

 

 
foto papLittekenbehandeling

Afspraak maken

Maak je afspraak gemakkelijk online!

Maak afspraak

Logo Todoron

Aangesloten bij

Logo van Anbos, brancheorganisatie schoonheidsverzorging

Contact gegevens

De Meulencamp 26
5768 HE Meijel
Whatsapp: 06-14143005
E-mail:
www.todoronshop.nl

Volg Todoron op Instagram

Openingstijden

Maandag 09.00 - 15.00 uur
Dinsdag 09.00 - 16:00 uur
Woensdag 09.00 - 15.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur

Kan ik je helpen?

U kunt het hier bekijken. privacybeleid