user_mobilelogo

Maak 24/7 online uw afspraak bij Todoron:Maak een afspraak

- Todoron is gesloten van 08-08 t/m 30-08-2022 i.v.m. vakantie
- Todoron stopt na de zomervakantie volledig met het geven van pedicure behandelingen. Zoek je nog een vervangende pedicure? Dan kun je terecht bij Belinda Bots in Meijel. Telefoonnummer: 06-10185077

acces bars close up

Er is een nieuwe behandeling aan het assortiment toegevoegd van Todoron wat mooi in lijn ligt met alle vernieuwingen. De behandeling is een combinatie van de bekende huidbehandeling op maat EN de nieuwe access bars behandeling.

Wat is een access bars?

Access Bars is een energetische behandeling van het lichaamsproces voor als je meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.
Access Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die energiebanen vormen. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.
Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Het brengt rust, heft blokkades op, laat je energie weer volop stromen, geeft je nieuwe inzichten en nog meer. . .
Access bars werkt al na 1 behandeling. Voor het beste resultaat is het echter aan te raden om de behandeling nog 2-3 keer te herhalen binnen een tijd van 2 maanden.

Behandeling op maat & access bars 90 min 98,00
Vervolgbehandeling Access bars 45 min. 60,-

Ervaar de volledige ontspanning van je lichaam & geest EN een mooie verzorgde huid.

De behandeling is vanaf nu online te boeken

Todoron 78Nieuw logo Todoron, de natuurlijke huidspecialiste!

Todoron heeft een nieuw logo. Dit nieuwe logo staat voor alles wat ik uit wil stralen en over wil brengen. Todoron betekend ‘Dorien’ in het Grieks. De lijn / portret tekening ben ikzelf. Mijn handen staan voor “het geven” van behandelingen. De lijntekening gaat over in een mandala van bladeren die weer overgaat in een bloem wat mijn natuurlijke en holistische manier van werken symboliseert.

Dit betekend ook dat er nog meer diepgang gaat komen in de behandelingen en de behandelingen nog beter gaan worden. Je huid krijgt natuurlijke alle aandacht die ze nodig heeft. Daarnaast wordt je ook energetisch behandeld. Zodat je altijd lichter naar buiten gaat dan hoe je binnenkomt. . .

Laat je verrassen. . . .

Hopelijk tot snel bij Todoron, ik kan niet wachten om je te behandelen!

 

 

Todoron 01

In de herfst / winter krijgen mensen vaak last van een droge / trekkerige huid.
Hoe komt dit?
Door de kou en de lagere luchtvochtigheid in deze periode is de talg die je huid dagelijks aanmaakt wat "stugger " en daardoor wordt je talg minder goed verdeeld over de huid. Hierdoor is in de herfst / winter je natuurlijker "vet / talg laagje" op de huid minder en verliest je huid ook sneller vocht. Dit verklaart het trekkerige gevoel en eventuele schilfers op je huid. In de zomer gaat dit  proces een stuk soepeler door de warmte, het talg "smelt" als het ware wat sneller over de huid. 


BladvormDeze maand bestaat Todoron precies 12,5 jaar! En ondanks de sluiting ga ik dit natuurlijk gewoon met jullie vieren! Elke vaste klant van de praktijk krijgt een cadeau en er komt binnenkort een interessante winactie op instagram!

12,5 jaar geleden begon ik met Todoron, hoewel er aantal dingen zijn veranderd in die tijd is er één ding al altijd hetzelfde gebleven en dat is mijn passie voor mijn werk en de keuze om met natuurlijke producten te werken. Ik sta nog steeds 100% achter de visie waar ik destijds mee ben begonnen! Met natuurlijke behandelingen en producten het beste uit je huid, lichaam en gezondheid halen!

Nu 12,5 jaar later heb ik (ondanks de sluiting) een praktijk waar ik trots op ben met leuke en trouwe klanten die achter mijn visie staan. Ik vind mijn werk nog steeds super leuk en ik heb zin in te toekomst! En met de komst van todoronshop.nl heb ik er een leuke nieuwe uitdaging bij!

Liefs Dorien, dé natuurlijke huidspecialiste

In het najaar van 2018 heeft Todoron onder alle klanten een klanttevredenheidsonderzoek gehouden.
Een mooie manier om te inventariseren of iedereen tevreden is of dat er toch nog factoren beter kunnen bij Todoron.
Alle facetten kwamen aan bod in deze enquête.
Op een paar kleine (praktische) puntjes na was deze enquête een mooie bevestiging van mijn werk en filosofie! Gewoon zo doorgaan!

Met trots kan ik vermelden dat Todoron een gemiddeld cijfer van een 9.4 heeft gekregen!

Hier ben ik natuurlijk super blij mee, maar ik zal er altijd naar streven om het beste uit Todoron te halen en de puntjes op de i te blijven zetten.

Een greep uit de antwoorden op de vraag: 
Waarom zou je Todoron aanbevelen bij anderen?

Afspraak maken

Maak je afspraak gemakkelijk online!

Maak afspraak

Logo Todoron

Aangesloten bij

Logo van Anbos, brancheorganisatie schoonheidsverzorging

Contact gegevens

De Meulencamp 26
5768 HE Meijel
Whatsapp: 06-14143005
E-mail:
www.todoronshop.nl

Volg Todoron op Instagram

Openingstijden

Maandag 08.30 - 14.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18:00 uur
Woensdag 08.30 - 14.00 uur
Donderdag 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag 08.30 - 14.00 uur

Kan ik je helpen?

U kunt het hier bekijken. privacybeleid