user_mobilelogo

Maak 24/7 online uw afspraak bij Todoron:Maak een afspraak

Todoron 01

In de herfst / winter krijgen mensen vaak last van een droge / trekkerige huid.
Hoe komt dit?
Door de kou en de lagere luchtvochtigheid in deze periode is de talg die je huid dagelijks aanmaakt wat "stugger " en daardoor wordt je talg minder goed verdeeld over de huid. Hierdoor is in de herfst / winter je natuurlijker "vet / talg laagje" op de huid minder en verliest je huid ook sneller vocht. Dit verklaart het trekkerige gevoel en eventuele schilfers op je huid. In de zomer gaat dit  proces een stuk soepeler door de warmte, het talg "smelt" als het ware wat sneller over de huid. Er zijn interne en externe factoren die invloed hebben op een droge huid. Hieronder een aantal tips om je huidconditie bij een drogere huid te verbeteren

1. Douche niet met te heet water!
Hoe heter het water hoe meer je eigen huidvetten worden opgelost. Je huid moet dit daarna zelf weer gaan herstellen. Hoe lager de temperatuur van het water, des te beter voor je huid. Let ook op dat je geen shampoo en / of douchegels in je gelaat gebruikt. Deze producten reinigen de huid vaak iets te heftig waardoor je huidvetten en je huidbarrière nog meer worden aangetast. 
Gebruik voor je lichaam producten zonder alcohol of andere synthetische ingrediënten. Het ruikt misschien lekker, en het schuimt flink. Maar geloof me, je huid is er minder blij mee. Gebruik voor je gelaat je reinigingsproducten die daar voor bedoeld zijn. 

Wil jij weten of jouw product “huidproof” is? Stuur gerust even een appje met een foto van de ingrediëntenlijst en ik vertel je graag of er fijne of minder fijne ingrediënten in zitten!

2. Scrubben. . .
Je huid 1 of 2 keer in de week ontdoen van dode huidcellen helpt ook. Je stimuleert de doorbloeding in de huid en de huid neemt hierna verzorgingsproducten beter op!
Je kunt scrubben met een scrubzout, scrubgel of bijv. een loofah scrubhandschoen.

3. Van binnenuit kun je de huid ook een handje helpen!
- Drink voldoende water

- Een goeie omega 3 olie helpt je huid door van binnenuit de vetten aan te vullen en ze zorgen voor een soepelere huid. 

- Een gezond en gevarieerd voedingspatroon is natuurlijk de basis van een gezonde huid!
Eet vers en zoveel mogelijk onbewerkt! Van producten als olijfolie – avocado – bio vis wordt je huid ook heel blij van!

- SCKIN nutrition (supplementen) heeft ook specifieke producten in het assortiment die je vocht en vetbalans van binnenuit herstellen zoals de omega+ en de collagen+. 

4. Voedt je huid met de juiste verzorgingsproducten!
Smeren . . . smeren . . . smeren. . .  maar natuurlijk wel met natuurlijke en eerlijke producten die je huid niet afsluiten! Klik hier voor een overzicht van producten die passen bij een droge huid. Kom je er niet aan uit? Ik adviseer je natuurlijk graag welke producten geschikt zijn voor je huid.
1x in de week een hydraterend masker doet ook ook wonderen en natuurlijk zorgt een behandeling in de salon ook voor een sneller en beter resultaat. 

Een droge huid is met de juiste aanpak snel te behandelen!

Afspraak maken

Maak je afspraak gemakkelijk online!

Maak afspraak

Logo Todoron

Aangesloten bij

Logo van Anbos, brancheorganisatie schoonheidsverzorging

Contact gegevens

De Meulencamp 26
5768 HE Meijel
Whatsapp: 06-14143005
E-mail:
www.todoronshop.nl

Volg Todoron op Instagram

Openingstijden

Maandag 08.30 - 14.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18:00 uur
Woensdag 08.30 - 14.00 uur
Donderdag 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag 08.30 - 14.00 uur

Kan ik je helpen?

U kunt het hier bekijken. privacybeleid