Actueel nieuws - Todoron

Er is een nieuwe behandeling toegevoegd aan het assortiment van Todoron, dé natuurlijke huidspecialiste. Deze intensieve behandeling heeft in 2020 de Beauty Award gewonnen in de categorie "Beste salonbehandeling"!

De behandeling maakt het spier en bindweefsel los. Verhardingen, blokkades en verklevingen worden opgespoord en opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie beter kan vervullen. Door de intensieve massagegrepen op het spier en bindweefsel en de werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen.

Werking en resulaat:
De huid wordt aangezet tot herstel, wordt steviger en soepeler, de huidstructuur en de teint verbeterd. Het aangezicht ‘opent’ zich en het gezicht krijgt weer een gezonde en ontspannen uitstraling.

Hoe ga ik deze nieuwe behandeling aanbieden?
De behandelingen op maat krijgen een upgrade! Lucky you! De massagetechnieken van de Organic Touch Treatment verwerk ik in de massage van deze bestaande behandeling voor een nog beter en mooier resultaat.

Wil jij de “full experience” van dé organic touch treatment, dan kun je deze boeken in de online agenda.

Een gezonde huid realiseren met de kracht van de natuur, you will love it!

Dorien 400x600