Actueel nieuws - Todoron

Acces bars

Er is een nieuwe behandeling aan het assortiment toegevoegd van Todoron wat mooi in lijn ligt met alle vernieuwingen. De behandeling is een combinatie van de bekende huidbehandeling op maat EN de nieuwe access bars behandeling.

Wat is een access bars?

Access Bars is een energetische behandeling van het lichaamsproces voor als je meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.
Access Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die energiebanen vormen. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.
Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Het brengt rust, heft blokkades op, laat je energie weer volop stromen, geeft je nieuwe inzichten en nog meer. . .
Access bars werkt al na 1 behandeling. Voor het beste resultaat is het echter aan te raden om de behandeling nog 2-3 keer te herhalen binnen een tijd van 2 maanden.

Behandeling op maat & access bars 90 min 98,00
Vervolgbehandeling Access bars 45 min. 60,-

Ervaar de volledige ontspanning van je lichaam & geest EN een mooie verzorgde huid.

De behandeling is vanaf nu online te boeken